Een dag uit het leven van... een dierenartsassistente

Een werkdag van een dierenartsassistent, hoe ziet zo'n dag er uit? Natuurlijk is geen enkele werkdag hetzelfde als dierenartsassistent. Hier zijn iedere dag 2 assistentes werkzaam, 1 assistente assisteert de dierenarts en de andere assistente doet voornamelijk balie en telefoonwerkzaamheden. Hier een greep uit de dagelijkse werkzaamheden. 

Lees meer...

Groene stroom

Sinds 25 mei 2013 wekken we onze eigen stroom op. Op het platte dak zijn 60 panelen geplaatst die elk maximaal 300 KWP (kilowattpiek) op kunnen wekken. Wij zijn dan ook vanaf nu bijna zelf voorzienend. Het is een beetje afhankelijk van het weer.

 

 

 

 

Wijzigingen avond- en weekenddienst

Om ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend uw huisdier van de gewenste zorg te kunnen voorzien worden de avond- en weekenddiensten van Dierenartsenpraktijk Kollum – Buitenpost voor de gezelschapsdieren samengevoegd met twee andere dierenartsenpraktijken in Noordoost Friesland.

Lees meer...

Logboekformulier via de mail

Wanneer u diergeneesmiddelen bij de balie afhaalt krijgt u een logboek formulier mee. Dat formulier kunnen we ook naar u toe mailen mits wij uw email adres hebben. Wilt u uw logboek voortaan ook via de mail? Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

 

 

Spoedeisende hulp nodig?

Vestigingen

Chip je dier

Webshop