Een dag uit het leven van... een dierenartsassistente

Een werkdag van een dierenartsassistent, hoe ziet zo'n dag er uit? Natuurlijk is geen enkele werkdag hetzelfde als dierenartsassistent. Hier zijn iedere dag 2 assistentes werkzaam, 1 assistente assisteert de dierenarts en de andere assistente doet voornamelijk balie en telefoonwerkzaamheden. Hier een greep uit de dagelijkse werkzaamheden. 

Lees meer...

Groene stroom

Sinds 25 mei 2013 wekken we onze eigen stroom op. Op het platte dak zijn 60 panelen geplaatst die elk maximaal 300 KWP (kilowattpiek) op kunnen wekken. Wij zijn dan ook vanaf nu bijna zelf voorzienend. Het is een beetje afhankelijk van het weer.

 

 

 

 

Wijzigingen avond- en weekenddienst

Om ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend uw huisdier van de gewenste zorg te kunnen voorzien worden de avond- en weekenddiensten van Dierenartsenpraktijk Kollum – Buitenpost voor de gezelschapsdieren samengevoegd met drie andere dierenartsenpraktijken in Noordoost Friesland.

Lees meer...

Directie Dierenartsenpraktijk uitgebreid

rosanneDierenartsenpraktijk Kollum - Buitenpost heeft collega Rosanne Krabbenborg (34) bereid gevonden toe te treden tot de maatschap. Tot voor kort bestond de maatschap uit drie heren (Tiddens, Bontekoe en de Haan) en het werd tijd voor wat verjonging.

Lees meer...

Spoedeisende hulp nodig?

Vestigingen

Chip je dier