RHD2

RHD2 is een nieuwe variant van het dodelijke konijnenvirus RHD, ook wel Rabbit Haemorrhagic Disease genoemd. RHD is een uiterst besmettelijk virus waar konijnen binnen 48 uur aan overlijden. Erg belangrijk om hier als konijnenhouder meer over te weten!

Lees meer...

Houd het hoofd van uw huisdier koel!

Mensen kunnen hun overtollige warmte kwijtraken door te zweten, maar dieren kunnen dit niet. Ze kunnen niet snel veel warmte kwijtraken, waardoor ze snel oververhit kunnen raken. Wat moet u doen als uw huisdier oververhit raakt? En wat kunt u doen om het hoofd van uw huisdier koel te houden?

Lees meer...

Huisdierenverzekering? Ja of Nee?

Heeft u een verzekering voor uw huisdier afgesloten? Bij de aanschaf van een nieuw huisdier is het zeker nuttig om hier over na te denken. Maar waar moet u allemaal rekening mee houden? En is verzekeren altijd een goede optie? Een verzekering afsluiten, doen of niet doen?

Lees meer...

8 Thuisblijftips!

Gaat uw huisdier niet met u mee op vakantie, maar blijft hij/zij dit jaar lekker thuis? Dan zijn er een aantal zaken die goed geregeld moeten zijn. Zodat u, en uw huisdier beide een relaxte vakantie hebben. In dit artikel vind u 8 tips voor een fijne thuis-vakantie voor uw huisdier!

Lees meer...

Spoedeisende hulp nodig?

Vestigingen

Chip je dier

Webshop

Bestel nu direct online in onze webshop