Help, mijn hond heeft een slak opgegeten!!!

Bij vochtig weer, zoals na een regenbui, komen slakken ineens uit alle hoeken en gaten.

Slakken in je tuin kunnen voor veel overlast (en frustratie) zorgen, want zij (vooral de naaktslakken) vreten graag aan planten. Behalve voor planten kunnen slakken ook schadelijk zijn voor je hond. Slakken eten is namelijk gevaarlijk voor je hond!

Lees meer...

Huisdierenverzekering? Ja of Nee?

Heeft u een verzekering voor uw huisdier afgesloten? Bij de aanschaf van een nieuw huisdier is het zeker nuttig om hier over na te denken. Maar waar moet u allemaal rekening mee houden? En is verzekeren altijd een goede optie? Een verzekering afsluiten, doen of niet doen?

Lees meer...

RHD2

RHD2 is een nieuwe variant van het dodelijke konijnenvirus RHD, ook wel Rabbit Haemorrhagic Disease genoemd. RHD is een uiterst besmettelijk virus waar konijnen binnen 48 uur aan overlijden. Erg belangrijk om hier als konijnenhouder meer over te weten!

Lees meer...

Houd het hoofd van uw huisdier koel!

Mensen kunnen hun overtollige warmte kwijtraken door te zweten, maar dieren kunnen dit niet. Ze kunnen niet snel veel warmte kwijtraken, waardoor ze snel oververhit kunnen raken. Wat moet u doen als uw huisdier oververhit raakt? En wat kunt u doen om het hoofd van uw huisdier koel te houden?

Lees meer...

Spoedeisende hulp nodig?

Vestigingen

Chip je dier

Webshop